AfterDawn: Nieuws

Oprichters YouTube kopen Delicious

Geschreven door Marco Korthout @ 28 apr. 2011 15:19

Oprichters YouTube kopen Delicious Delicious verkeert al een tijdje in het slop, vorig begon dat met geruchten dat de online bookmarkservice zou stoppen. Bleef bij geruchten en men verklaarde toen dat men zich ging bezinnen hoe het concept gestalte zou kunnen krijgen in de Yahoo! stal. Daarna bleef het eigenlijk behoorlijk stil.
Tot gisteren, toen werd bekend gemaakt dat de oprichters van YouTube, Chad Hurley en Steve Chen, Delicious hebben overgenomen. YouTube is uiteindelijk een overweldigend succes gebleken, we mogen er denk ik dan ook wel vanuit gaan dat AVOS (het nieuwe internetbedrijf van de heren) met Delicious ook leuke dingen gaat doen.

Yahoo! blijft Delicious ondersteunen tot juli 2011. Na de overgangsperiode zullen alle gegevens worden verplaatst naar de servers van de nieuwe eigenaar.

Iedere gebruiker van Delicious moet vanaf vandaag opnieuw inloggen en de vraag beantwoorden of je ermee akkoord gaat dat jouw bladwijzers worden overgedragen aan AVOS.Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief