AfterDawn: Nieuws

Flash 10.2 voor Android op 18 maart

Geschreven door Marco Korthout @ 12 mrt. 2011 9:17

Flash 10.2 voor Android op 18 maart

Adobe heeft bevestigd dat Flash 10.2 voor Android apparaten op 18 maart vrijgegeven wordt voor gebruikers van een Android 2.2 (Froyo)en 2.3 (Gingerbread) apparaat
en als beta voor Android 3.0 (Honeycomb) tablets.
Nog niet alle Android apparaten zijn geschikt. Controleer op Adobe's lijst met Flash-geschikte Android apparaten of die van jouw erbij ermee kan werken.

De meeste verbeteringen zijn van toepassing op Android 3.0.1. Zo wordt HD video-content (H.264) met Flash Player 10.2 afgespeeld met behulp van de grafische hardware-versnelling. De gewone processor wordt hierdoor minder belast én wordt de video soepeler afgespeeld. Ook biedt het een betere integratie van Flash in de browser

Nog een verbetering die op Android 3.0.1 van toepassing is, is betere integratie van Flash in de browser. Met behulp van de vernieuwde browser in Android 3.0.1 kan Flash-content nu beter geïntegreerd worden in de website. Helaas niet voor de oudere Androidversies (2.2 en 2.3 browsers) omdat die gewoon nog niet over de juiste techniek beschikken.Een verbetering die wel van toepassing is op oudere Androidversies is de ondersteuning voor multi-core en GPU-enabled processoren.

Bron Adobe

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief