AfterDawn: Nieuws

Advanced SystemCare 12 met nieuwe functies om online privacy te beschermen

Geschreven door Marco Korthout @ 11 nov. 2018 10:15

Advanced SystemCare 12 met nieuwe functies om online privacy te beschermen Een paar weken geleden is Advanced SystemCare 12 gelanceerd met nieuwe functies om online privacy te beschermen zodat gevoelige gegevens niet in verkeerde handen vallen en verbeterde functies om pc's extra te versnellen en te optimaliseren. Ook nu mag Afterdawn 50 x een code weggeven om 3 maanden lang de Pro-versie te kunnen uitproberen.
Na meerdere schandalen met gebrekkige beveiliging en misbruik van privacygevoelige gegevens, zijn veel mensen zich bewust geworden van de noodzaak van een goede bescherming van online privacy. Advanced SystemCare 12 vervult die behoefte met een Privacy Schild dat de gevoelige gegevens van gebruikers beschermt. Deze nieuwe functie detecteert en blokkeert elke poging tot toegang tot persoonlijke gegevens, zoals browsergegevens, lokale e-mail data, contacten, OneDrive en Dropbox. Dat is echter niet het enige dat Advanced SystemCare 12 doet om privacy te beschermen.

De Digitale Vingerafdruk, die websites gebruiken jouw surfgedrag bij te houden, wordt ook door Advanced SystemCare 12 beschermd. De Browser Anti-Tracking functie doet dit door jouw unieke Digitale Vingerafdruk te verbergen en browsegegevens automatisch te verwijderen. Bovendien blokkeert de Surfbescherming & Advertentieverwijderaar met een 40% grotere database meer bedreigingen zoals cryptomunt miners en schadelijke pop-ups in Chrome, Firefox, Internet Explorer en Edge.Daarnaast gaat Advanced SystemCare 12 een stap verder bij het opschonen en versnellen van pc's. Om te voorkomen dat de computer na verloop van tijd steeds trager wordt, ruimt deze versie nieuwe typen overbodige bestanden op zoals Windows 10 icon cache, Microsoft Office cache, browser logs en tijdelijke bestanden, overbodige softwarebestanden, onvoltooide downloadbestanden en browserbestanden van alle Chromium browsers.

Sommige functies zijn voorbehouden aan de Pro-versie. Wil je die 3 maanden lang eens goed aan de tand voelen, geef dat dan aan in een reactie onder dit artikel en je krijgt van ons per privébericht een code toegestuurd.

De nieuwste versie downloaden via Afterdawn.
(om de versie te downloaden zonder gesponsorde installer, moet je op de downloadpagina een beetje naar beneden scrollen voor de link in het paarse kader)
Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief