AfterDawn: Nieuws

Software rechtstreeks downloaden vanaf Afterdawn

Geschreven door Marco Korthout (Google+) @ 6 jul 2018 13:43

Software rechtstreeks downloaden vanaf Afterdawn Af en toe komen er klachten binnen van gebruikers over de downloads van Afterdawn. Er zouden virussen inzitten of vindt men dat wij de mensen misleiden.
Natuurlijk is dat niet waar. Wanneer bezoekers de informatie beter hadden gelezen op de downloadpagina's had men zich de moeite kunnen besparen. Omdat sommigen het lastig vinden om de gegeven informatie goed te lezen, zal ik het hier nogmaals uiteenzetten.
Heel lang heeft Afterdawn het tegen kunnen houden om downloads aan te bieden via webinstallers met advertenties. Echter om te kunnen overleven en de oplopende kosten te drukken, kwamen ook wij er niet meer onderuit. De standaard downloads gaan via webinstallers die de gebruikers advertenties tonen en eventueel aanbieden andere softwaretitels te installeren. Allemaal optioneel, kwestie van afvinken en/of afwijzen.
Dit zijn natuurlijk geen virussen,
echter wordt deze manier door verschillende antivirusprogramma's wel gezien als kwalijk.
Maar let op!

Gelukkig krijg je als bezoeker bij Afterdawn ook de keuze om gewoon op de normale manier te downloaden,
rechtstreeks vanaf de Afterdawnservers, zonder de installer.

(scrol op de downloadpagina een beetje naar beneden voor de downloadlink)

Vorige Reageren

Reageren op dit artikel

Als je nog geen AfterDawn.com account hebt, vul dan a.u.b. hieronder een nicknaam en je email adres in. Een Activatie link word dan naar je email gestuurd.

Als je al een AfterDawn.com account hebt, log dan in met de volgende tab.

Inloggen met je AfterDawn gebruikersnaam of je e-mailadres
Nieuwsarchief