AfterDawn: Nieuws

Google's nieuwe zoekfunctie laat je gemakkelijk smartphones vergelijken

Geschreven door Marco Korthout @ 8 nov. 2017 14:21

Google's nieuwe zoekfunctie laat je gemakkelijk smartphones vergelijken Google heeft een nieuwe functie aan haar zoekmachine toegevoegd. Google past wel vaker kleine veranderingen toe aan de zoekmachine en de meesten zijn niet direct zichtbaar voor het grote publiek.
De nieuwste toevoeging is de mogelijkheid om gemakkelijk twee smartphones en de specificaties met elkaar te vergelijken. Deze nieuwe feature is gespot door Android Police en lijkt momenteel online te zijn in de VS.

Het stelt je in staat om twee, en niet meer, apparaten met elkaar te vergelijken, door de beide toestellen in het zoekvenster in te voeren met tussen de apparaten 'versus' of 'vs' (bijv. Samsung S8 vs iPhone x). De Google zoekmachine geeft dan een pagina weer met een afbeelding van de apparaten, alsmede een lijst met specificaties.
De lijst kun je verder uitbreiden met ongeveer 15 extra vergelijkingsvelden, afhankelijk van de apparaten.

De nieuwe (beta) feature is nog niet helemaal bugvrij en werkt nog maar met een beperkt aantal apparaten en het zal nog een aantal weken duren voordat het voor iedereen beschikbaar is.


Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief