AfterDawn: Nieuws

Kodi v18 eindelijk met een volwaardige 64-bit Windows versie

Geschreven door Marco Korthout @ 4 jun. 2017 16:35

Kodi v18 eindelijk met een volwaardige 64-bit Windows versie

Het heeft een paar jaar geduurd, maar eindelijk komt er een volwaardige 64-bit versie voor Windows. Andere platformen als Linux, OSX en zelfs Android hadden die al. Sinds 2012 vroegen gebruikers al om een 64-bit versie, echter was dat zo complex door de manier van compileren en de beschikbare externe code bibliotheken, die anders is dan die voor de andere platformen.
In eerste instantie ontworpen om enkel en alleen op 32-bit te draaien, te porten naar 64 bit heeft tijd nodig. Tot nu heeft het team 31 externe bibliotheken geport naar 64-bit naar een staat dat Kodi gebruiksklaar is en bijna klaar voor een final versie. Er zijn nog een paar missende pakketten en add-ons, echter is dat een kwestie van tijd.

De ontwikkelingsversie van Kodi v18 Leia 64-bit kun je nu al downloaden en gewoon over je bestaande versie installeren.

Deze development builds, ook wel "pre-releases" genoemd, bevinden zich in een betafase en kunnen dus nog fouten bevatten en niet volledig stabiel zijn.
Downloaden vanaf Afterdawn

Aankondiging bij Kodi


Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief