AfterDawn: Nieuws

GemistDownloader nu ook voor Vlamingen

Geschreven door Marco Korthout @ 5 mrt. 2017 13:03

GemistDownloader nu ook voor Vlamingen De GemistDownloader is een superhandige tool om gemiste televisie-uitzendingen van de grote Nederlandse aanbieders te downloaden. Zo kun je uitzendingen bewaren op je computer, om later terug kunt kijken of op je mobiele apparaat mee te nemen om onderweg te kijken, zonder dat je afhankelijk bent van een snelle internetverbinding. En nu kunnen onze zuiderburen er ook gebruik van maken om gemiste Belgische tv-uitzendingen (VRT NU, SBS Belgium) gemakkelijk te downloaden.
Uitzendingen kun je ook direct omzetten naar videoformaten die op je op jouw telefoon of televisie kunt afspelen.

Om te wisselen van Nederlandse regio klik je rechtsboven op de wereldbolletje en selecteer je Vlaanderen.Download hier de nieuwste GemistDownloader (installatie en portable versie).

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief