AfterDawn: Nieuws

Software downloaden vanaf Afterdawn

Geschreven door Marco Korthout @ 5 feb. 2017 12:43

Software downloaden vanaf Afterdawn

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat downloaden van software via Afterdawn anders gaat als vroeger. Downloaden gaat nu in eerste instantie via een Download Manager.
Omdat de inkomsten uit reclames dusdanig dalen, wat mede veroorzaakt wordt door de ad-blockers, was Afterdawn genoodzaakt deze stap te nemen om een deel van de kosten van de downloadservers te kunnen dekken.
De hoeveelheid software-titels is enorm en groeit nog iedere dag. En van iedere titel worden alle versies bewaard en zijn die ook nog steeds te downloaden. Alle software-titel wordt op meerdere servers opgeslagen, ook op servers in Nederland.

De Nederlandse versie van Afterdawn is maar een klein onderdeel van het Finse Afterdawn.
Naast de Scandinavische en de Engelstalige versies bestieren zij o.a. sites voor mobiele apparaten en hardware vergelijkingen.

Deze downloadmanager downloadt en installeert desgewenst de geselecteerde software op je computer. Tijdens het downloaden biedt deze ook gesponsorde legitieme titels aan van derden, die je overigens eenvoudig kunt weigeren of eventueel later de-installeren.Vind je dit helemaal niets, vind je bij iedere titel onderaan een link om de software zonder installer te downloaden ;-)

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief