AfterDawn: Nieuws

Een must have extensie voor Google Chrome power gebruikers

Geschreven door Marco Korthout @ 17 dec. 2016 10:45 Gebruikers reacties (1)

Een must have extensie voor Google Chrome power gebruikers Wanneer je net als mij de Google Chrome browser gebruikt en regelmatig meerdere tabbladen open hebt staan, is de Chrome extensie The Great Suspender een echte must-have.
The Great Suspender is een lichtgewicht chrome extensie die de geheugen footprint van Chrome vermindert voor gebruikers die veel tabbladen tegelijkertijd open hebben. De extensie ontlaadt automatisch ieder tabblad, met behoud van favicon en titeltekst. Tabbladen zijn eenvoudig en snel te herstellen door gewoon ergens op de pagina te klikken. Dit vermindert het aantal DOM-elementen op de pagina en verhindert dat er geheugenlekken plaatsvinden en dat er buitensporige javascripts draaien.

Google Chrome is een geweldige browser, maar is ook een systeembronnen vreter.Ik gebruik deze extensie nu een paar weken en kan niet meer zonder.
Automatisch (instelbaar) en bijzonder gebruikersvriendelijk, met n klik op wordt de pagina weer volledig geladen.
Pagina's die je wilt uitsluiten kun je eenvoudig toevoegen aan de Whitelist.

The Great Suspender downloaden via de chome web store.

Vorige Volgende  

1 reacties

121.12.2016 09:35

Net als mij??? Tssssss...

Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief