AfterDawn: Nieuws

Zelf hacker spelen met de nieuwe mobiele game van 'Mr. Robot'

Geschreven door Marco Korthout @ 19 aug. 2016 13:12

Zelf hacker spelen met de nieuwe mobiele game van 'Mr. Robot' Zit je alweer helemaal in seizoen 2 van Mr. Robot en heb je zin ook zelf hacker te spelen? 'Mr. Robot' heeft nu een eigen officiŽle mobiele game. Mr. Robot: 1.51exfiltratiOn is beschikbaar voor iOS en Android.
Het formaat en layout van de game is gebaseerd op een fictieve messaging client. De speler heeft een smartphone gevonden op Coney Island die blijkbaar aan Darlene toebehoorde en die zij graag weer terug wil hebben van jou.

Als speler word je in 'fsociety' getrokken en communiceer je met karakters van het bedrijf E-Corp, net zo als dat echte mensen dat doen in het echte leven. Het avontuur speelt zich real-time af en je krijgt de mogelijkheid om de uitkomst van de game zelf te beÔnvloeden door de keuzes die je maakt in het spel.

Mr. Robot: 1.51exfiltratiOn is te downloaden via Google Play en kost Ä3,19
en via de App Store
De game wordt uitgegeven door Telltale Games en is ontwikkeld door Night School Studio.


Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief