AfterDawn: Nieuws

Gratis upgraden naar Windows 10 kan tot 29 juli en de Anniversary Update Windows 10 komt op 2 augustus

Geschreven door Marco Korthout @ 26 jul. 2016 23:50

Nog een paar dagen gratis upgrade naar Windows 10

Draai je nog steeds op Windows 7 of 8.1 en je wilt na 2 augustus toch profiteren van een gratis Anniversary Update Windows 10 met diverse belangrijke aanpassingen en updates, heb je nog steeds de mogelijkheid om voor 29 juli kosteloos over te stappen naar Windows 10. Er gaan geruchten rond dat Microsoft die datum toch een beetje gaat oprekken, echter kun je beter het zekere voor het onzekere nemen. Een upgrade naar Windows 10 Home gaat $119 kosten, in euro's zal dat ongeveer hetzelfde zijn.
Om gemakkelijk en snel een ISO-bestand van Windows 10 te downloaden zou je de gratis Microsoft Windows and Office ISO Download Tool kunnen gebruiken. De downloads komen rechtstreeks van Microsoft's eigen servers. De tool maakt het gewoon wat gemakkelijker en bespaart je tijd bij het zoeken en downloaden van een authentiek ISO-bestand van de servers van Microsoft.

De Anniversary Update die vanaf 2 augustus wordt uitgerold bevat een flink aantal aanpassingen en verbeteringen. De definitieve versie (RTM) van de Anniversary Update is overigens sinds vrijdag al via het Windows Insider programma beschikbaar.De vernieuwingen in de Windows 10 Anniversary Update lijken dusdanig dat het toch de moeite waard lijkt om van Windows 7 of 8.1 over te stappen naar het nieuwste besturingssysteem.
Zo wordt het startmenu wederom aangepast, virtuele bureaubladen, het actiecentrum wordt verbeterd, de Edge browser krijgt een update, inloggen op apps en websites met Windows Hello, Cortana op het vergrendelscherm, nieuwe Windows Defender die nu ook als extra beveiligingslaag kan dienen en nog meer leuke vernieuwingen.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief