AfterDawn: Nieuws

Popcorn In Your Browser alweer uit de lucht, wel nieuwe versie 2.7 voor Android

Geschreven door Marco Korthout @ 21 mei 2015 16:01

Popcorn In Your Browser alweer uit de lucht, wel nieuwe versie 2.7 voor Android Was daar gisteren ineens Popcorn In Your Browser, waarmee je heel gemakkelijk illegaal kon streamen vanuit je webbrowser. De verwachting was al dat de dienst niet heel erg lang zou bestaan, maar nog voordat de auteursrechthebbende organisaties stappen konden ondernemen, was de dienst er ook alweer mee gestopt. Het maakte gebruik van de torrentstreaming-technologie van Coinado, via een proefabonnement. De servers van Coinado waren na de eerste dag al overbelast en het proefabonnement werd beëindigd.


De ontwikkeling van Popcorn Time zelf gaat gestaag door. Vandaag werd er een nieuwe beta 2.7 versie vrijgegeven voor Android. Voor de duidelijkheid, dit is de Time4Popcorn fork, met de gratis ingebouwde VPN-dienst.

Wat is er nieuw?

✔ Een nieuw verbeterde versie van de ingebouwde VLC player.
✔ Ondersteuning voor 64-bit, alle gebruikers van Android lollipop (hoofdzakelijk Samsung gebruikers) kunnen weer meedoen.
✔ Ondersteuning voor ondertiteling van rechts naar links
✔ Aanpassingen logica bij bekijken van video watching.
✔ Diverse probleempjes opgelost.
✔ Automatische updater is terug.Popcorn Time for Android beta 2.7 downloaden
Weblog Popcorn Time

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief