AfterDawn: Nieuws

Popcorn Time voor iOS zonder jailbreak nu ook vanaf Mac

Geschreven door Marco Korthout @ 7 mei 2015 23:05

Popcorn Time voor iOS zonder jailbreak nu ook vanaf Mac Terwijl het Popcorn Time steeds moeilijker wordt gemaakt, in het Verenigd Koninkrijk moesten de ISP onlangs nog bepaalde Popcorn Time websites blokkeren, gaat de ontwikkeling gestaag door. De Popcorn Time app (Time4Popcorn) voor iOS-apparaten zonder jailbreak, die ze een paar week geleden hebben vrijgegeven, werd alleen al op de eerste dag meer 100.000 keer gedownload. Vandaag is daar naast de Windows versie, een iOSinstaller voor Mac-gebruikers bijgekomen.
De non-jailbreak Popcorn Time app wordt via de installer met een paar eenvoudige handelingen op je iPhone of iPad ge´nstalleerd. Een kind kan de was doen.

De iOSinstaller kun je nu alleen nog gebruiken om Popcorn Time op je iApparaat te installeren, echter zijn er plannen om er een echte store van te maken, waar iOS-gebruikers die hun apparaat niet wensen te jailbreaken, apps kunnen installeren die niet door Apple zijn goedgekeurd.

Toch maar eens mijn iPad 2 tot leven gewekt om deze installer aan de tand te voelen.
En eerlijk is eerlijk, binnen een paar minuutjes was het klusje geklaard.Het installeren van Popcorn Time v1.2 beta is echt simpel.
iTunes moet wel op je computer ge´nstalleerd zijn.

1. Download de iOSinstaller naar je Windows PC of Mac
(iTunes moet ge´nstalleerd zijn)
2. Verbind je iOS-apparaat via een USB-kabel met je computer
3. Start de installer en volg de instructies.Voor de duidelijkheid, het gaat hier om de Time4Popcorn fork met de gratis ingebouwde VPN-functie. Helaas is deze functie in de iOS-app nog niet geactiveerd, wel werken de Chromecast en Airplay functies.

Popcorn Time for iOS
iOSinstaller
Website iOSinstallerVorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief