AfterDawn: Nieuws

The Interview nu te zien via Netflix

Geschreven door Marco Korthout @ 25 jan. 2015 10:23

The Interview nu te zien via Netflix

Vanaf gisteren is de veelbesproken komedie 'The Interview' via Netflix te bekijken. Wil je echter de film in Nederland of BelgiŽ bekijken via Netflix, zul je dat via een VPN moeten doen omdat de film vooralsnog alleen Amerikaans en Canadese Netflix-abonnees beschikbaar is.
Nog nooit is een grote speelfilm zo snel nadat het in de theaters in premiŤre is gegaan, beschikbaar gekomen op streamingdiensten als Netflix. Maar nu is het met The Interview allemaal een beetje anders gelopen zoals iedereen weet.

Sony Pictures meldde onlangs dat de film $46 miljoen heeft opgebracht uit digitale verhuren en verkopen en van de paar honderd onafhankelijke theaters die de film wel durfde te draaien.
Vanaf 17 februari is de speelfilm te koop als Blu-ray.

De film kreeg publiciteit genoeg in december vorig jaar nadat Sony Pictures was gehackt en er werd gedreigd met terroristische aanvallen op bioscopen die de film zouden gaan draaien. Noord-Korea zou achter de hack zitten, echter wordt dat door velen in twijfel getrokken.Sony heeft daarom uiteindelijk beschikbaar gesteld als digitale huur of koop video via de verschillende kanalen.
En het werd de top online film aller tijden.
Als Kim Jong Un dat toch geweten zou hebben ....Om het Amerikaanse aanbod op Netflix te kunnen bekijken zul je gebruik moeten maken van een VPN. Met een Amerikaanse proxyserver denk Netflix dat je uit de VS komt en schotelt je het Amerikaanse aanbod voor. Overigens is Netflix begonnen met het blokkeren van VPN-diensten, echter lukte dat zojuist nog zonder problemen.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief