AfterDawn: Nieuws

Mijlpaal Afterdawn - 250 miljoen software downloads

Geschreven door Marco Korthout @ 30 dec. 2014 13:16 Gebruikers reacties (1)

Mijlpaal Afterdawn - 250 miljoen software downloads 15 jaar geleden bij de start van Afterdawn door een groep Finse vrienden en computerfreaks, bestond het aanbod van software uitsluitend uit audio gerelateerde programma's, later eerst aangevuld met videosoftware om daarna het aanbod software uit te breiden naar de vele duizenden softwaretitels die nu in onze database te vinden zijn. Software voor Windows en Mac, de sectie Linux wordt door de geringe belangstelling niet meer bijgehouden.
Deze week werd de 250 miljoen downloadgrens bereikt en zijn we daar alweer dik overheen, een echte mijlpaal.

In tegenstelling tot de Scandinavische en Engelstalige Afterdawn sites is de Nederlandse site voornamelijk gericht op de software. Ik schrijf wel regelmatig artikelen over zaken die ik interessant vind, maar de software en met name freeware en opensource zijn voorlopig de hoofdzaak.

Wekelijks worden er honderden softwaretitels toegevoegd en worden de andere titels keurig up-to-date gehouden. Veel van onze downloadservers bevinden zinden zich in Nederland, lekker dichtbij dus. Alle versies van alle downloads blijven beschikbaar, handig als een freeware titel verandert naar betaalde software, kun je altijd nog de laatste freeware versie downloaden.Binnenkort wordt Afterdawn voorzien van een nieuw jasje,
de laatste puntjes worden momenteel op de i gezet.
En de nieuwe interface ziet er echt fantastisch uit.
Omdat het een enorme operatie is, Afterdawn bestiert vele websites, is er voor gekozen het in fases te doen. Als eerste krijgt de startpagina en de nieuwssectie de nieuwe interface. De andere secties zoals de Downloads, Forum, etc. krijgen die pas later.

In Scandinavië en in de Engelstalige landen weet men Afterdawn wel te vinden wanneer zij bepaalde software zoeken.
Maar ook steeds meer Nederlanders en Belgen bezoeken de Nederlandse Afterdawn voor hun software downloads.

Wij wensen jullie alvast een goed en gezond 2015!

Vorige Volgende  

1 reacties

19.1.2015 07:13
Maagd
Unverified new user

ok

Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief