AfterDawn: Nieuws

Microsoft biedt Office 365 ProPlus gratis aan alle leerkrachten en studenten aan

Geschreven door Marco Korthout @ 10 dec. 2014 0:34

Microsoft biedt Office 365 ProPlus gratis aan alle leerkrachten en studenten aan

Leerkrachten, leerlingen en studenten kunnen vanaf nu gratis gebruikmaken van Office 365 ProPlus. Heeft een onderwijsinstelling Office aangeschaft voor haar leerkrachten en stafmedewerkers, dan hebben zij en de leerlingen of studenten recht op het gebruik van Office 365 ProPlus. Met deze licentie kunnen zij de bekende Office programma´s zoals Word, Excel en PowerPoint op meerdere apparaten zoals pc´s, Macs, Windows 8 tablets, iPads en smartphones gebruiken.
Voor leerkrachten betekent dit aanbod dat zij niet meer alleen op hun werk pc toegang hebben tot Office. Ze zijn mobieler om te werken waar en wanneer zij maar willen. Met de Office 365 ProPlus-licentie mag elke leerkracht en student Office downloaden en gebruiken op maximaal vijf PC´s of Macs en vijf tablets, zoals een Windows 8 tablet en iPad. Op deze manier bieden we de docent innovatie mogelijkheden binnen het onderwijs. Ieder huishouden heeft tegenwoordig één of meerdere mobiele apparaten in huis en de jeugd groeit daar mee op. In het onderwijs wordt al veel gedaan met mobiele devices en krijgt ICT een belangrijkere rol binnen het onderwijs, zoals beschreven in de 21st century skills. Met dit aanbod kan de docent gebruik maken van de nieuwste technologie en kan hij 21st century skills in zijn les toepassen.

Meer informatie en het verkrijgen van Office 365 ProPlus is te vinden via deze link: www.office.com/getoffice365

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief