AfterDawn: Nieuws

Onofficieel Service Pack 4 voor Windows XP

Geschreven door Marco Korthout @ 30 aug. 2014 17:34

Onofficieel Service Pack 4 voor Windows XP Microsoft ondersteunt Windows XP al enkele maanden niet meer, er worden geen bugs meer opgelost en veiligheidsgaten worden niet meer gedicht. Windows XP wordt hierdoor steeds gevoeliger en onveiliger om mee te werken. Er zijn zelfs nu nog bedrijven die met het gepensioneerde besturingssysteem werken.
Waarom stapt men dan niet over op een moderner besturingssysteem? Financieel misschien niet haalbaar, de software waarmee men werkt vereist XP, de verouderde apparatuur werkt niet met de nieuwere Windows-versies, etc.

Voor de mensen die blijven hangen bij Windows XP, zijn er gelukkig nog projecten als de Unofficial Windows XP SP4. Onlangs is derde betaversie verschenen.

Dit pakket is een cumulatieve update voor Windows XP (x86), alleen de 32-bit versie dus.
Het beschikt over updates voor de meeste Windows XP componenten, inclusief MCE en Tablet PC. Verder Request-only hotfixes, Microsoft .NET Frameworks 4.0, 3.5, 1.1 en 1.0 (alleen Tablet PC).
En je kunt scannen naar POSReady updates, omdat de POSReady truuk is toegepast. Bovendien zijn alle post-eol updates voor .NET Framework 1.1, 3.5 en 4.0 tot mei 2014 toegevoegd.Windows XP SP4 kan worden geïnstalleerd op iedere 32-bit versie van Windows XP met SP1 of nieuwer en worden geslipstreamed in iedere Home, Professional, Media Center, Tablet PC, K, N, KN of Starter installatiebron.

Unofficial Windows XP SP4 beta 3 downloaden (827MB)
Projectpagina
Contentlijst
Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief