AfterDawn: Nieuws

HTC stelt haar apps beschikbaar voor andere Android phones

Geschreven door Marco Korthout @ 13 aug. 2014 13:53

HTC stelt haar apps beschikbaar voor andere Android phones HTC Creative Labs houdt zich bezig met het ontwikkelen van software en diensten voor de smartphones van HTC, maar ook met die van de concurrenten. De eerste app die in eerste instantie alleen de HTC One M8 ondersteunde en deze week wordt vrijgegeven voor andere Android telefoons, is Zoe.
HTC Zoe is een app waarmee de gebruiker foto's en video's kunnen maken om er een korte video van samen te stellen, compleet met effecten, filters en een leuk muziekje op de achtergrond. De gemaakte video's kun je dan weer eenvoudig via de cloud delen met je vrienden.
Soortgelijk aan de Auto Awesome feature van Google.

Ik beschik zelf over een HTC One met de Zoe camera, waarmee je met n knop foto's kunt maken, een combo of burst-opname maken en een videoclip van 3 seconden met diverse geavanceerde bewerkfuncties, een langere video opnemen en ook burst-opnames gedurende de eerste drie seconden kunt maken.

Al enige tijd vind je ook een Zoe (app) knop op mijn startscherm,
echter geeft die bij opstarten alleen aan dat de app nog niet voor mijn telefoon geschikt is.

Deze week is het eindelijk zover dus.

HTC Zoe in de Google Play StoreOok zal Blinkfeed worden uitgerold naar andere Android-toestellen. Blinkfeed is de nieuwswidget van HTC met nieuws uit verschillende bronnen.


Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief