AfterDawn: Nieuws

Update Tor Browser naar versie 3.6.4

Geschreven door Marco Korthout @ 10 aug. 2014 13:24

Update Tor Browser naar versie 3.6.4

Hoewel de update nog niet officieel is aangekondigd zijn er al wel een nieuwe versies beschikbaar op de server van het Tor Project, de stabiele versie 3.6.4 en de 4.0-alpha-1 versie. Dus nog geen changelog op dit moment. Wel kun je Tor v3.6.4 hier al downloaden.
Het zou goed kunnen zijn dat de aanpassingen te maken hebben met de onlangs geannuleerde lezing van beveiligingsanalist Michael McCord en wetenschapper Alexander Volynkin van de Carnegie Mellon Universiteit op de onlangs gehouden Black Hat conferentie. Zij hadden een manier gevonden om goedkoop( 3.000 USD) gebruikers van het Tor-anonimiseringsnetwerk te identificeren en de locatie van Tor-servers te ontdekken.

De lezing is op verzoek van advocaten van de Carnegie Mellon Universiteit teruggetrokken en niet van het Tor Project.

Tor Browser downloaden:
Windows Nederlands
Mac Nederlands
Windows Engels
Mac Engels

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief