AfterDawn: Nieuws

Instagram lanceert beperkt nieuwe chat-app Bolt

Geschreven door Marco Korthout @ 30 jul. 2014 0:54

Instagram lanceert beperkt nieuwe chat-app Bolt Instagram heeft haar nieuwe chatapp Bolt beschikbaar gesteld voor een beperkt aantal landen. Door een foutje werd de app een tijdje terug al bij verschillende Instagrammers via de Instagram-app aangeboden, om daarna snel weer te verdwijnen. De Snapchat-rivaal lijkt er nu toch echt te komen, zij het dat het vooralsnog alleen beschikbaar is voor inwoners van Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Singapore.


Gisteren was op TechCrunch te lezen dat de ontwikkelaar van de mobiele voip-app Bolt niet echt blij is dat Instagram dezelfde naam gebruikt voor haar nieuwe app. In een blogpost schrijft Andrew Benton, mede oprichter en CEO van Bolt, dat zij de naam Bolt vorig jaar al hadden gekozen en hard gewerkt hebben aan naam en technologie.Ze vragen Instagram een andere naam te kiezen,
anders worden juridische stappen overwogen.

De andere BoltInstagram ligt daar waarschijnlijk niet echt wakker van en heeft dus haar Bolt beperkt gelanceerd voor iOS en Android.

Met Bolt kun je snel met één klik op een contact een foto of video maken. Zodra je je vinger verwijderd wordt de foto of video verzonden.
Je kunt tot 20 vrienden selecteren uit de contactenlijst van je telefoon.


Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief