AfterDawn: Nieuws

Netflix test privémodus

Geschreven door Marco Korthout @ 20 jul. 2014 0:30

Netflix test privémodus Een select groepje Netflix-gebruikers test op dit moment het bekijken van films en tv-series in privémodus. De films die in de privémodus worden bekeken, worden niet meegenomen in de lijst met bekeken video's en ook niet in de suggesties die Netflix op basis van kijkgedrag doet.
Normaal worden alle titels die je bekijkt gebruikt om nieuwe films en series aan te bevelen en wanneer je dat hebt ingesteld, worden je Facebookvrienden ook op de hoogte gehouden. Bij goede films is dat hartstikke handig, maar bij de zogenaamde B-films en tv-series natuurlijk iets minder. Die wil je zo snel mogelijk weer vergeten. En deze delen met je Facebookvrienden wil je al helemaal niet.

Volgens Netflix is het een echte test en is het nog lang niet zeker of deze functie überhaupt voor iedereen beschikbaar komt.

Directeur Communicatie en Technologie Cliff Edwards via e-mail:

Bijt Netflix testen we continu nieuwe dingen. In dit geval testen we een feature waarbij de gebruiker een film of tv-serie kan bekijken in een "privémodus", wat betekent dat het niet in hun activiteiten logboek verschijnt en niet wordt gebruikt voor de aanbevelingen in de toekomst.
Bron Gigaom

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief