AfterDawn: Nieuws

Terug in de tijd met Street View

Geschreven door Marco Korthout @ 23 apr. 2014 21:19 Gebruikers reacties (1)

Terug in de tijd met Street View Met de nieuwe Street View is het vanaf vandaag mogelijk om terug te gaan in de tijd. Je kunt zien hoe belangrijke monumenten en gebouwen vanaf de grond zijn opgebouwd, gebouwen als de Freedom Tower in New York City of het 2014 World Cup Stadium in Fortaleza, Brazilië.
Maar je kunt deze optie in Street View als een historische tijdlijn gebruiken voor gebeurtenissen en rampen zoals de reconstructie na de verwoestende aardbeving en tsunami in Onagawa, Japan in 2011. Maar ook de verschillende seizoenen bekijken door over de Italiaanse wegen te reizen in de zomer en winter.



Onagawa voor de aardbeving



Onagawa na de aardbeving



Bron

Vorige Volgende  

1 reacties

130.4.2014 11:05

fREEDOM TOWER = freedom van Amerikanen om de wereld te bombarderen waar ze maar willen.

Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief