AfterDawn: Nieuws

Nieuwe webprofielen voor Twitter

Geschreven door Marco Korthout @ 8 apr. 2014 17:53

Nieuwe webprofielen voor Twitter Twitter gaat steeds een beetje meer op een echt sociaal netwerk lijken, een beetje meer Facebook. Was het in het begin niet meer dan een naam, korte bio, avatar en een achtergrondje, de profielmogelijkheden die momenteel worden uitgerold zien er echt gaaf uit, toch wel.
Een selecte groep mensen hebben hun Twitter-profiel al mogen aanpassen
en beetje bij beetje wordt deze uitgerold naar de andere accounts.

Wat is er allemaal veranderd?
Je kunt straks een grotere profielfoto gebruiken, de header naar eigen smaak aanpassen, je beste tweets een prominente plaats geven en meer.Beste Tweets: Tweets die meer reuring veroorzaken, worden iets groter weergegeven.
Vastgemaakte Tweet: Je kunt nu een Tweet vastzetten boven aan je timeline.
Gefilterde Tweets: Je kunt nu kiezen welke tijdlijn je wilt bekijken tijdens het bekijken van andere profielen. Selecteer een van deze opties: Tweets, Tweets met Foto's/Video's of Tweets en Antwoorden.

Een paar voorbeelden:
Michelle Obama
Channing Tatum
Zac Efron

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief