AfterDawn: Nieuws

Ontwikkelaars willen geen gedonder en stoppen met Popcorn Time

Geschreven door Marco Korthout @ 14 mrt. 2014 21:08

Ontwikkelaars willen geen gedonder en stoppen met Popcorn Time

Helaas, het is alweer voorbij, project Popcorn Time is gestopt. De makers ervan hebben dat zojuist aangekondigd op hun site. Hoewel zij een paar keer de legaliteit hebben laten checken van het project, hebben zij geen zin om in een juridische strijd verwikkeld te raken.
Popcorn Time stopt vandaag. Niet omdat wij er geen energie meer voor hebben, maar omdat we gewoon verder willen met ons leven.

Ons experiment heeft ons tot aan de voordeur van eindeloze debatten gebracht over piraterij en auteursrechten, dreigementen met juridische stappen, waardoor wij ons bedreigd voelen voor iets wat wij graag doen. En wij heggen geen zin in een dergelijke strijd.
Alle grote websites hebben aandacht besteed aan Popcorn Time, de Netflix voor illegale films. Met de app kon je direct, tijdens het downloaden van de torrents al, kijken naar je gewenste film. Met de hoogste kwaliteit en eventueel met ondertitels.Lees ook:
Popcorn Time: Netflix voor illegale films
Hollywood's grootste nachtmerrie Popcorn Time verwijderd van Mega

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief