AfterDawn: Nieuws

Windows 8.1 Update 1 een maand uitgesteld

Geschreven door Marco Korthout @ 6 feb. 2014 10:12

Windows 8.1 Update 1 een maand uitgesteld

Volgens Microsoft-watcher Mary Jo Foley moeten we nog een maandje langer wachten op de Windows 8.1 Update 1. Aanvankelijk werd verwacht dat Update 1 op 11 maart uitgerold zou worden. Die datum zou iets te ambitieus geweest te zijn, waardoor Microsoft de update een maand zou hebben uitgesteld naar maandelijkse updateronde van 8 april.
Windows 8.1 Update 1 is een verzameling features en fixes voor Windows 8.1.
De meeste nieuwe features hebben als doel Windows 8.1 aantrekkelijker en eenvoudiger te maken voor gebruikers van een toetsenbord en muis.

Standaard opstarten naar het normale startscherm zou ook een van de nieuwe features zijn.
Maar gebruikers van de gelekte Windows 8.1 Update 1 (januari build) weten te melden dat opstarten naar desktop niet was ingesteld als standaard configuratie. Wellicht dat alleen nieuwe machines met Windows 8.1 Update 1 met de standaard desktop en startscherm opstarten.


Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief