AfterDawn: Nieuws

Facebook Paper mogelijk exclusief voor iPhone en VS

Geschreven door Marco Korthout @ 6 feb. 2014 12:59

Facebook Paper mogelijk exclusief voor iPhone en VS Volgens een artikel op Techzine komt de Facebook Paper app wellicht nooit naar Android en blijft het exclusief voor Amerikaanse gebruikers.
Facebook zou hebben aangegeven dat de nieuwe Paper-applicatie waarschijnlijk nooit naar andere platformen zoals Android zal worden uitgebracht. En mocht het wel gebeuren, dan zal dat zeker niet in de nabije toekomst zijn.

Ook een lancering buiten de Verenigde Staten zou momenteel niet op de planning staan. Facebook Paper is voorlopig in ieder geval alleen in de VS verkrijgbaar, echter kun je die via een omweg ook vanuit Nederland installeren en gebruiken.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief