AfterDawn: Nieuws

Windows 8.1 Update 1 vroegtijdig gelekt

Geschreven door Marco Korthout @ 4 feb. 2014 12:31

Windows 8.1 Update 1 vroegtijdig gelekt De veelbesproken Windows 8.1 Update 1 is zoals te verwachten, gelekt en nu al via de verschillende bekende bittorrent- en andere bestandsuitwisselingsites beschikbaar.
Naar verwachting zal Microsoft de update 11 maart officieel vrijgeven.
De gelekte versie is 14 januari gecompileerd en is dus alweer 3 week oud.

Update 1 een welkome aanvulling voor de vele muis en toetsenbord gebruikers. Het normale startscherm en Metro apps krijgen net als normale apps afsluit- en minimaliseerknoppen en rechtsklikken op Metro apps krijgen een muisvriendelijk contextmenu en standaard de afsluitopties op het startscherm.

Verder wordt toegang tot het configuratiescherm een beetje eenvoudiger via de PC-instellingen.

(Afbeeldingen via Verge)

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief