AfterDawn: Nieuws

Netflix Android update ondersteunt nu profielen

Geschreven door Marco Korthout @ 15 dec. 2013 20:43

Netflix Android update ondersteunt nu profielen

Met de nieuwste versie 3.1.0 van de Netflix Android-app nu eindelijk ondersteuning voor Netflix-profielen. Nu kunnen de andere familieleden hun series bekijken zonder mijn voorkeuren en geschiedenis in de war te schoppen.
Waarom het zolang geduurd heeft is de vraag, op de iPad was dit al een tijdje mogelijk.Deze nieuwe versie komt bijna twee maand na de laatste grote update, waarbij de app een betere prestaties en een modernere interface kregen. Maak je gezamenlijk met anderen gebruik van een Android-apparaat om te Netflixen, is dit zeker een verplicht nummertje.

Netflix-app op Google Play.


Wat is er nieuw?
• Netflix-profielen
• Verbeterde zoekopdrachten met ondersteuning voor het zoeken naar personen en titels
• Foutoplossingen

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief