AfterDawn: Nieuws

The Pirate Bay vindt onderdak in Peru

Geschreven door Marco Korthout @ 14 dec. 2013 21:57

The Pirate Bay vindt onderdak in Peru

Nadat The Pirate Bay vorige week noodgedwongen van domeinnaam moest veranderen, heeft het voorlopig onderdak gevonden in Peru. Uitstapjes naar Groenland, Sint-Maarten en Ascension om even tot rust te komen in Peru dus, met de domeinnaam ThePirateBay.pe.
Je bent trouwens vanuit Nederland nog steeds hulpmiddelen als de PirateBrowser nodig om de site te bereiken.Ook vertelde TPB aan TorrentFreak dat ze werken aan een nieuw systeem dat domeinnamen in de toekomst irrelevant zal maken. Dat organisaties als BREIN er rekening mee moeten houden dat het laten blokkeren van sites nu nog tijdelijke wat overlast kan bezorgen, maar dat die mogelijkheid straks zal verdwijnen.Laat ze maar wachten op onze nieuwe PirateBrowser, waarmee domeinnnamen helemaal niet meer relevant zullen zijn,
is die eenmaal beschikbaar worden alle links en sites toegankelijk door een perfect legaal stukje browsersoftware en de rest zal via P2P gaan, zonder een centraal punt ...


Het lijkt er dus op dat de harde strijd tegen websites als TPB juist het tegenovergestelde bereiken, nog betere en moeilijker aan te pakken bestandsuitwissling.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief