AfterDawn: Nieuws

BitTorrent indexing site isoHunt is terug!

Geschreven door Marco Korthout @ 30 okt. 2013 16:26 Gebruikers reacties (2)

BitTorrent indexing site isoHunt is terug! BitTorrent indexing site isoHunt, die eerder deze maand de deuren moest sluiten na een schikking met de MPAA en een betaling van 110 miljoen USD, is sinds vanmorgen weer in de lucht. De mensen achter de nieuwe isoHunt zijn echter op geen enkele wijze verbonden met de uitbaters van de originele site.
Dit staat er op de voorpagina van isohunt.to
Hey everyone! IsoHunt is back online! It's the same old isoHunt from the outside but very different from the inside. We have nothing in common with the isoHunt Inc. that made the original website. We proudly copied it and are happy to share. Isn't that what we're all here for?

De mensen achter de nieuwe versie hebben de oude dus gewoon gekopieerd en online geplaatst.

De interface is een oude bekende, de site werk, maar er moet natuurlijk nog het een en ander verbeterd worden en er kunnen zich nog wat bugs aandienen. Verder is 75% of isoHunt's torrent database weer in business.Bron

Vorige Volgende  

2 gebruikers reacties

123.11.2013 16:24
Hybridrunner
Unverified new user

wat een plezier

228.11.2013 11:25

Ik ben benieuwd

Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief