AfterDawn: Nieuws

De Chromecast binnenkort te koop in Nederland?

Geschreven door Marco Korthout @ 20 okt. 2013 11:30

De Chromecast binnenkort te koop in Nederland?

Toen ik van deze week al gemerkt had dat de software voor de Chromecast vanaf de laptop en via deze link gewoon vanuit Nederland was te installeren, nu is de Chromecast Android-app ook voor niet-Amerikanen officieel via Google Play beschikbaar. Dat was een paar dagen geleden nog niet het geval.
Een voorbode dat de Chromecast binnenkort ook in Nederland te koop is?Via welke kanalen de Chromecast straks wellicht te koop zal zijn blijft natuurlijk gissen. Als Google de apparaten gaat aanbieden via de Nederlandse Play Store zou dat goed nieuws zijn, want dan is de kans groot dat wij ook rechtstreeks Nexus apparaten in de Play Store kunnen bestellen.De Chromecast is een hdmi-stick die je in je tv stopt, waarna je content van verschillende bronnen kunt afspelen op de tv. Deze content (Netflix en Youtube) wordt door de Chromecast direct vanaf internet binnengehaald. Besturing doe je via je smartphone of tablet.Ik heb ondertussen al enige ervaring met het apparaat en ben er dolenthousiast over, een heerlijk apparaat. Installatie was een eitje en het werkt uitzonderlijk gebruikersvriendelijk. In gezin zijn we tegenwoordig allemaal flink aan het streamen via Netflix. En daar wij geen smart-tv hebben, is de Chromecast echt een uitkomst.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief