AfterDawn: Nieuws

Ook gratis versie Feedly krijgt HTTPS

Geschreven door Marco Korthout @ 6 aug. 2013 15:02

Ook gratis versie Feedly krijgt HTTPS Na het stoppen van Google Reader zijn veel mensen overgestapt op Feedly voor hun RSS-feed, kosteloos. Maar de toename van gebruikers betekent wel een extra belasting voor de Feedly-servers en dus een verhoging van de kosten. Om die kosten te kunnen betalen komt Feedly binnenkort met een pro-versie.
De lifetime limited edition was gisteren in korte tijd uitverkocht (5000).
De pro-versie beschikt over 4 extra features:
zoeken in je feeds,
één-klik Evernote integratie,
premium ondersteuning
en HTTPS.
In de toekomst zullen er meer features aan worden toegevoegd.

Veel gebruikers hadden al aangegeven geen belang te hebben bij een betaalde versie ($5 p.m.) en door het onderbreken van de handige functies van de pro-versie, over te stappen op een andere service. In het bijzonder vonden veel gebruikers het ontbreken van HTTPS een groot minpunt.

Goed nieuws: HTTPS wordt ook toegevoegd aan de standaard versie.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief