AfterDawn: Nieuws

Gelekte foto van de Facebook phone (Home)

Geschreven door Marco Korthout @ 4 apr. 2013 4:07

Gelekte foto van de Facebook phone (Home) Gisteren, een dag voor het grote Facebook event dat vandaag plaatsvindt, werd er op sommige sites een gelekte foto van de zogenaamde Facebook Phone gepost.
Facebook komt met een eigen smartphone die zal gaan draaien op een speciale Facebook Android variant met hardware van HTC. Hoewel men eerder aannam dat de phone "HTC First" zou gaan heten, is de uiteindelijke naam hoogstwaarschijnlijk "Facebook Home".

De foto werd gepost op de twitter van evleaks, die al eerder foto's van een aantal handsets gepost heeft voorafgaande de officiële lancering.

De Facebook Home wordt dus een aangepaste versie van Android met natuurlijk een diepe integratie met het sociale netwerk. Het beschikt nog steeds over de functionaliteit van Google Android, maar krijgt allerlei extra Facebook features. Logischerwijs zal Facebook het middelpunt zijn met waarschijnlijk een widget voor het laatste Facebook nieuws en snelle toegang tot de Facebook Messenger, Facebook oproepen en foto-uploads.
(Afbeelding via AppleInsider)

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief