AfterDawn: Nieuws

Kim Dotcom komt met Mega Hack Bounty Programma

Geschreven door Marco Korthout @ 3 feb. 2013 12:48

Kim Dotcom komt met Mega Hack Bounty Programma Kim Dotcom is een echte bug-hunt gestart met de naam The MEGA Vulnerability Reward Program, waarmee hij hackers uitdaagt zijn nieuwe cloudopslagdienst MEGA onder handen te nemen om eventuele bugs naar boven te halen.
Direct na de lancering werd ons veiligheidsmodel en implementatie onder vuur genomen, de meeste aanvallen stelde niet echt veel voor. Echter zaten daar ook drie direct hits bij, en we willen er meer! Om de beveiliging van MEGA nog verder te verbeteren bieden we iedereen die een nog onbekend veiligheidslek heeft gevonden een beloning.


De beloning kan oplopen tot EUR 10,000 per bug, afhankelijk van de complexiteit.

Maar reken jezelf nog niet rijk, de bugs moeten aan een aantal eisen voldoen.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief