AfterDawn: Nieuws

Zoekmachine voor Mega komt en gaat ...

Geschreven door Marco Korthout @ 1 feb. 2013 12:41

Zoekmachine voor Mega komt en gaat ...

Kort na de lancering van Mega was daar ook ineens de eerste zoekmachine voor MEGA, de nieuwe cloudopslagdienst van Kim Dotcom. Het leek allemaal goed ingedekt op gebied van legaliteit en auteursrechten, met de komst van Mega-search.me lijkt het toch echt weer de verkeerde kant op te gaan. Door de zoekmachine is het superhandig illegale content uit te wisselen.
Mega-search.me laat je zoeken door de verschillende categorieën als muziek, video's, documenten en applicaties.
Nu zegt Mega op haar site:
Wij behouden ons het recht voor om content waarvan wordt beweerd dat inbreuk zonder voorafgaande kennisgeving, naar eigen goeddunken te verwijderen, en zonder aansprakelijkheid jegens u. In de juiste omstandigheden, zal MEGA het account beëindigen van een gebruiker als de gebruiker is vastgesteld dat een recidivist te zijn.


En wat ze zeggen, doen ze ook. Veel bestanden zijn niet meer beschikbaar.
Sterker nog, de zoekmachine is onbruikbaar geworden doordat het Mega-team indexering via een script onmogelijk gemaakt heeft.De zoekmachine, waarschijnlijk gerund door een Franssprekend persoon met een .me top level domein (landcode voor Montenegro) zag er gisteren zo uit.en vandaag zo ..

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief