AfterDawn: Nieuws

Kim Dotcom's 'Mega' is nu online

Geschreven door Marco Korthout @ 13 nov. 2012 0:04

Kim Dotcom's 'Mega' is nu online

Mega de opvolger van Kim Dotcom's MegaUpload is nu online.
De site zou eigenlijk met de URL "me.ga" gelanceerd worden, echter stak de regering van de Republiek Gabon daar een stokje voor, i.v.m. mogelijke schendingen van intellectuele eigendommen. Gabon beheert het .ga domein.

Voorlopig is de site nu live op mega.co.nz, met Nieuw-Zeeland als basis. Dotcom benadrukt dat de dienst legaal zal zijn.De service zelf is nog niet beschikbaar, naar verwachting zal die op 19 januari 2013 officieel gelanceerd worden.

Dotcom is op zoek naar investeerders, API- en hosting partners.

Wel kun je al bekijken hoe het een en ander van Mega straks in z'n werk gaat: http://mega.co.nz/#/mega

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief