AfterDawn: Nieuws

Windows Live Messenger maakt plaats voor Skype

Geschreven door Marco Korthout @ 6 nov. 2012 0:39

Windows Live Messenger maakt plaats voor Skype

Microsoft gaat volgens The Verge volgende week bekendmaken dat de Windows Live Messenger met pensioen gaat en ge´ntegreerd wordt in Skype.
Microsoft kocht Skype in 2011 voor $8,5 miljard.

Momenteel wordt 80 procent van alle berichten op Skype verstuurd via de backend van de Messenger. Gebruikers van Skype krijgen nu al de mogelijkheid om in te loggen met hun Microsoft of Facebook account.

Onlangs werd Skype nog geoptimaliseerd voor de nieuwe Windows 8. Het is helemaal van de grond af opgebouwd met het beste van wat Skype en Windows 8 te bieden hebben, met hetzelfde uiterlijk en gevoel als andere Windows 8 applicaties.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief