AfterDawn: Nieuws

Obama laat Reddit crashen

Geschreven door Marco Korthout @ 31 aug. 2012 23:33

Obama laat Reddit crashen President Barack Obama heeft gisteren tijdens een AMA Reddit laten crashen.
De President hield gisteren z'n eigen AMA (ask me anything) op Reddit, waar gebruikers hem 30 minuten lang alles konden vragen. Van de honderden vragen heeft hij er maar 10 kunnen beantwoorden. Heel veel potentiële vragenstellers kregen de kans niet, omdat het drukke internetverkeer de machtige servers van Reddit plat hadden gelegd.

De populaire site Reddit, een van de 50 grootste sites (qua bezoekersaantallen) in de VS, is eigenlijk altijd een beetje op de achtergrond gebleven, ondanks de groei waar de meeste sites jaloers op zouden zijn.

De oprichter van Reddit, Alexis Ohanian noemde het event een 'grote dag voor Reddit.'

Het team rond Obama maakte in 2008 ook al veel gebruik van sociale media en doet dat nog steeds om de jongere generatie stemmers erbij te betrekken en te overtuigen natuurlijk. Obama opende na zijn beëdiging een Youtube kanaal, en houdt Google+ Hangouts en Twittersessies.Lees de antwoorden van de president hier: Barack Obama AMA

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief