AfterDawn: Nieuws

Nokia beschuldigt Apple van be´nvloeden Siri

Geschreven door Marco Korthout @ 16 mei 2012 4:18 Gebruikers reacties (1)

Nokia beschuldigt Apple van be´nvloeden Siri Siri heeft niet langer de voorkeur voor de Lumia 900.
iPhone 4S ontdekte dat wanneer je Siri vroeg wat de beste smartphone ooit was, het aangaf dat dat de Nokia Lumia 900 handset is. En dat was natuurlijk een heel leuk artikel voor veel tech sites en blogs.

Echter, als je Siri nu vraagt naar de beste smartphone, krijg je dit als antwoord,
Wait... there are other phones?
. Wat het standaard antwoord is dat vroeger ook werd gegeven bij soortgelijke vragen over mobiele telefoons.

Apple zet Siri neer als een intelligent systeem om de mensen te helpen, klaarblijkelijk passen ze de software aan wanneer een antwoord niet bevalt
zegt Nokia woordvoerster Tracey Postill, volgens de Sydney Morning Herald.

Nokia berichtte later dat de opmerkingen van Postill niet zo serieus genomen moeten worden, en dat de luchtig bedoelde opmerking uit z'n context was getrokken. Blijft natuurlijk de vraag of Apple heeft gesleuteld aan deze specifieke vraag.Siri heeft zeker gevoel voor humor, en was zelfs de aanstichter voor de controversie en aantijgingen tegen Apple over censuur. Afgelopen november werd Apple aangepakt door bepaalde groeperingen over de resultaten op vragen over abortus en anticonceptie.

Vorige Volgende  

1 reacties

125.7.2012 08:03
yexYvGVoAmBriuI
Unverified new user

Het is off-topic, maar ik ga het toch proberen.In de wdknusie, kennen we het idee van een rechte lijn (zoals een diameter) en een kromme lijn (zoals de omtrek van een cirkel). Beide ideeebn zijn wiskundig aan elkaar gekoppeld, door het getal pi, dat wij erkennen als getal, maar waarvan we ook weten, dat we het nooit helemaal accuraat kunnen opschrijven. Op een soortgelijke manier, is er voor mij een wetenschappelijke waarheid, en een religieuze waarheid. Beide waarheden hebben voor mij hun oorsprong in God, waarbij ik weet dat ik hem nooit volledig zal kunnen omschrijven.

Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief