AfterDawn: Nieuws

Galaxy S II en de Galaxy Note als eerste naar ICS

Geschreven door Marco Korthout @ 21 dec. 2011 0:46

Galaxy S II en de Galaxy Note als eerste naar ICS Samsung heeft zojuist aangekondigd dat het de Galaxy S II en de Galaxy Note als de eerste Android 4 apparaten in het eerste kwartaal van 2012 heeft gepland.
Het bedrijf heeft een lijst beschikbaar gesteld met ICS-upgrade geschikte apparaten. In de lijst staan de Galaxy S II LTE en Galaxy R smartphones plus de volledige lijn met Android tablets: Galaxy Tab 7.0 Plus, Galaxy Tab 7.7, Galaxy Tab 8.9 en Galaxy Tab 10.1.

Echter nog geen bevestiging over de Samsung's carrier-branded Galaxy S II varianten net zo snel zullen worden geupgrade naar Ice Cream Sandwich als de gewone versie. De mensen met een AT&T, Sprint of T-Mobile variant voorlopig dus nog even in het ongewisse.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief