AfterDawn: Nieuws

Microsoft met 64 beveiligingsupdates op patch-dinsdag

Geschreven door Marco Korthout @ 8 apr. 2011 8:07

Microsoft met 64 beveiligingsupdates op patch-dinsdag De tweede dinsdag van de maand is voor Microsoft patch-dinsdag. Traditioneel de dag dat Microsoft de maandelijkse beveiligingsupdates vrijgeeft. Volgende week met een record aantal oplossingen, maar liefst 64 beveiligingsupdates.
Alle gebruikelijke Microsoft applicaties krijgen een onderhoudsbeurt, Windows, Internet Explorer, Office en zelfs in de Office Web Apps en Visual Studio worden beveiligingslekken gedicht. Met uitzondering van IE9, die zeer waarschijnlijk immuun is voor de gevonden beveiligingslekken.

Microsoft heeft eveneens bevestigd dat deze patches ook beveiligingsupdates bevatten voor het ontdekte lekken in MHTML en SMB.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief