AfterDawn: Nieuws

iOS 4.3.1 update voor iPhone, iPad en iPod

Geschreven door Marco Korthout @ 26 mrt. 2011 0:34

iOS 4.3.1 update voor iPhone, iPad en iPod iOS 4.3 is nog maar een paar weken uit en Apple komt alweer met een update. iOS 4.3.1 is nu beschikbaar via iTunes voor de iPhone 4, de iPhone 3GS, iPad 1 en 2 en iPod touch 3G en 4G.
De update komt met oplossingen voor grafische verstoringen in de iPod touch 4G en bugs fixes voor de iPhones die problemen ondervonden bij het activeren en verbinden met mobiele netwerken. Verder pakt de update flikkerings issues aan de voorkomen bij het verbinden van een apparaat met bepaalde HD TV's met Apple's Digital AV adapter en lost een issue op bij het verifiëren met sommige enterprise webservices.Niet duidelijk is of deze update ook een patch bevat voor de iPad jailbreak veiligheidsgaten en problemen met de accu.


Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief