AfterDawn: Nieuws

Spotnet v1.71

Geschreven door Marco Korthout @ 11 mrt. 2011 17:26

Spotnet v1.71 De meeste mensen zijn FTD alweer vergeten. En paar week terug zaten de FTD-gebruikers nog met hun handen in het haar, hoe vinden we nu in vredesnaam de leuke films? De nieuwe generatie tenminste, de oudgedienden onder ons vonden het eigenlijk ook wel weer een beetje leuk, terug naar vroegere tijden; van hele nieuwsgroepen alle headers binnenslurpen en dan zelf kijken of er wat tussen zat. De nieuwe generatie usenetgebruikers kennen dat helemaal niet, die zijn eigenlijk een beetje verwend met al die communities, nzb-bestanden, etc.
FTD z'n dood is Spotnet z'n brood!

De meeste gebruikers zijn overgestapt op Spotnet of op een spin-off hiervan Spotlite. Van Spotnet is vandaag een nieuwe versie beschikbaar gekomen (v1.71) met een paar handige vernieuwingen: Start sneller op, de reacties laden sneller, de zoekfunctie is verbeterd, gebruikt minder geheugen, spots favoriet maken, spots nu rapporteren en de kolommen kunnen aangepast worden. Al met al een grote verbetering, het laden van het programma duurde wel erg lang, dat is nu stukken beter.
Veel mensen zijn trouwens overgestapt op Spotlite i.v.m. die snelheid.

Voor de mensen die niet weten wat Spotnet is, het is een alles-in-één programma om, net als FTD dat deed, spots te delen met andere gebruikers, maar om die ook eenvoudig te downloaden en daarna ook direct automatisch uit te laten pakken. Verder dwalen er allerlei handige extra's over het web/usenet om de filters aan te passen en om de zoekfunctie uit te breiden. Deze kun je gemakkelijk via Spotnet vinden en downloaden.
De nieuwste versie van Spotnet kun je hier downloaden.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief