AfterDawn: Nieuws

Apple brengt iOS 4.3 uit

Geschreven door Marco Korthout (Google+) @ 9 maa 2011 21:10

Apple brengt iOS 4.3 uit Apple heeft vandaag iOS 4.3 gelanceerd. Vorige week vertelde Apple tijdens het iPad-event dat deze update vrijdag 11 maart beschikbaar zou zijn, gelijktijdig met de iPad 2-release in de VS.
Nieuw in iOS 4.3 is Personal Hotspot, iTunes Thuisdeling en de mogelijkheid om de functie van de iPad Side Switch te bepalen. Ook beschikt deze firmware over AirPlay-verbeteringen en het nieuwe Nitro JavaScript engine, waardoor JavaScript in Safari een stuk sneller laadt.
Thuisdeling via iTunes
Je kunt je hele iTunes-bibliotheek voortaan in alle kamers van je huis afspelen. Als het op je Mac of pc staat, kun je het via een gedeeld Wi-Fi-netwerk afspelen op je iPhone, iPad of iPod touch.2 En dat geldt niet alleen voor je muziek. Je kunt video's bekijken, podcasts afspelen of naar een audioboek luisteren. Op elk apparaat dat je maar wilt gebruiken, zonder dat je iets hoeft te downloaden of te synchroniseren.
iPhone 4-hotspot
Je kunt je Wi-Fi voortaan overal mee naartoe nemen: in de auto, op een vliegveld of in het park. Download iOS 4.3 op je iPhone 4, en de volgende keer dat er geen Wi-Fi in de buurt is, maar je wel binnen 3G-bereik bent, kun je 'Persoonlijke hotspot' inschakelen, waarna je je mobiele dataverbinding kunt delen met je Mac, pc, iPad of een ander Wi-Fi-apparaat. Je kunt de verbinding delen met maximaal vijf apparaten tegelijk via Wi-Fi, Bluetooth en USB.3 Elke verbinding is veilig en met een wachtwoord afgeschermd. Ook aan het stroomverbruik is gedacht: als je persoonlijke hotspot niet meer in gebruik is, schakelt iPhone deze automatisch uit.

iOS 4.3 is compatibel met iPhone 4, iPhone 3GS, iPod touch 3G en 4G en de iPad 1 en 2. De gister gelanceerde iTunes 10.1.2 is vereist om je iPhone, iPod of iPad te kunnen updaten.

Vorige Volgende  
Op dit artikel kun je niet reageren.

Nieuwsarchief